Afficher le menu

Ligne du soir Ostende

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

De meeste buslijnen in Oostende rijden van ’s morgens vroeg tot rond 21 uur ’s avonds. Maar dan stopt het leven in de stad niet. Werkt u ’s avonds, volgt u avondles of geniet u graag van het uitgaansleven in de stad, dan staat de Avondlijn Oostende voor u klaar. Reizen binnen Oostende of Bredene, naar Oostende of de voorsteden, … aan u de keuze.
 
De Avondlijn Oostende biedt avond- en nachtbusvervoer in Oostende en de omliggende gemeenten/steden. De Avondlijn Oostende ‘Stad’ bedient het centrum van Oostende en rijdt ook naar Bredene. Met de Avondlijn Oostende ‘Voorstad-regio’ reist u van en naar Middelkerke, Gistel, Zandvoorde en/of Oudenburg.
 
De halte Oostende Marie-Joséplein is de draaischijf voor de Avondlijn. Dit betekent dat u van de ene Avondlijn naar de andere kunt overstappen. Dagelijks vertrekken de Avondlijnen in de verschillende richtingen. Op vrijdag en zaterdag wordt het aanbod uitgebreid. De Avondlijn Oostende-Middelkerke rijdt enkel op vrijdag en zaterdag
.
Bij de Avondlijn Oostende ‘Stad’ en ‘Voorstad-regio’ verschilt de manier van reizen.
 

De Avondlijn Oostende ‘Stad’ rijdt volgens een vast traject en vaste dienstregeling. In grote mate volgen de bussen hetzelfde traject als overdag maar wel met een andere frequentie. In Oostende en Bredene kunt u alle op- en afstaphaltes gebruiken.

De Avondlijn Oostende ‘Voorstad-regio’ heeft geen vast traject en alleen aan de vaste opstaphaltes zijn de vertrektijden bepaald. De chauffeur kiest steeds de kortste reisweg.

Ook om naar Oostende te reizen, zijn er vaste opstaphaltes en liggen de vertrekmomenten vast. Naargelang de Avondlijn is dit aan de halte Gistel Stadhuis, Oudenburg Plaats, Zandvoorde Markt of Leffinge Dorp. Aan de halte Oostende Marie-Joséplein of Station stapt u uit.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>