Toon menu

Avondlijn Oostende

Afbeelding aanpassen: Klik hier
Voer een knop toe: Klik hier
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

De meeste buslijnen in Oostende rijden van ’s morgens vroeg tot rond 21 uur ’s avonds. Maar dan stopt het leven in de stad niet. Werk je ’s avonds, volg je avondles of geniet je graag van het uitgaansleven in de stad, dan staat de Avondlijn Oostende voor je klaar. Reizen binnen Oostende of Bredene, naar Oostende of de voorsteden, … aan jou de keuze.

 
De Avondlijn Oostende biedt avond- en nachtbusvervoer in Oostende en de omliggende gemeenten/steden. De Avondlijn Oostende ‘Stad’ bedient het centrum van Oostende en rijdt ook naar Bredene. Met de Avondlijn Oostende ‘Voorstad-regio’ reis je van en naar Middelkerke, Gistel, Zandvoorde en/of Oudenburg.
 
De halte Oostende Marie-Joséplein is de draaischijf voor de Avondlijn. Dit betekent dat je van de ene Avondlijn naar de andere kunt overstappen. Dagelijks vertrekken de Avondlijnen in de verschillende richtingen. Op vrijdag en zaterdag wordt het aanbod uitgebreid. De Avondlijn Oostende-Middelkerke rijdt enkel op vrijdag en zaterdag.
Bij de Avondlijn Oostende ‘Stad’ en ‘Voorstad-regio’ verschilt de manier van reizen.
 

De Avondlijn Oostende ‘Stad’ rijdt volgens een vast traject en vaste dienstregeling. In grote mate volgen de bussen hetzelfde traject als overdag maar wel met een andere frequentie. In Oostende en Bredene kan je alle op- en afstaphaltes gebruiken.

  • 81 Avondlijn Centrum - Conterdam
  • 85 Avondlijn Stene Dorp
  • 86 Avondlijn Raversijde
  • 89 Avondlijn Bredene

De Avondlijn Oostende ‘Voorstad-regio’ heeft geen vast traject en alleen aan de vaste opstaphaltes zijn de vertrektijden bepaald. De chauffeur kiest steeds de kortste reisweg.

  • 82 Avondlijn Zandvoorde - Oudenburg
  • 83 Avondlijn Gistel
  • 84 Avondlijn Middelkerke (enkel op vrijdag en zaterdag)
Reis je van Oostende naar de voorsteden dan kan je instappen aan Oostende Marie-Joséplein en Station. Uitstappen kan aan een vrij te kiezen halte binnen een van de gebieden Middelkerke, Gistel of Zandvoorde - Oudenburg.
 

Ook om naar Oostende te reizen, zijn er vaste opstaphaltes en liggen de vertrekmomenten vast. Naargelang de Avondlijn is dit aan de halte Gistel Stadhuis, Oudenbug Stadhuis, Zandvoorde Markt of Leffinge Dorp. Aan de halte Oostende Marie-Joséplein of Station stap je uit.

Raadpleeg voor meer informatie de dienstregeling via de routeplanner.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

Kostprijs

Alle vervoerbewijzen van De Lijn zijn ook geldig op het nachtnet.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>