Toon menu

Aanvraag filmopname of fotoshoot bushalte, bus en tram

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Wil je een reclamespot opnemen in een schuilhuisje? Een filmscène draaien in een bus of tram? Een fotoshoot houden? In bepaalde gevallen kan dat.

Om je aanvraag vlot te kunnen beoordelen, vragen we dat je de velden hierna invult. Deze informatie helpt ons om te bepalen of we ingaan op je vraag, en zo ja, welke kosten dit met zich meebrengt. 

Filmopnames op het normale aanbod van tram- en buslijnen dienen minstens drie werkdagen op voorhand aangevraagd te worden. Indien een extra tram of bus nodig is, dient de aanvraag ons minstens twee weken op voorhand te bereiken. 

Zodra je onze schriftelijke toelating hebt, kun je aan de slag. Onze medewerkers kunnen je vragen om de toelating voor te leggen. Indien mogelijk ontvangen we graag een kopij van de opnames (voor professionele doeleinden) voor de uitzending.

Wel of geen vergoeding

Voor professionele opnames en/of opnames met een commercieel doel, vragen we een vergoeding. Opnames voor privégebruik (zoals schoolopdrachten) in een bus of tram zijn gratis, al heb je er wel een toelating voor nodig. Je staat zelf in voor de naleving van de rechten inzake afbeelding en privacy van de personen die in beeld komen. 

Journalisten kunnen voor een toelating rechtstreeks contact opnemen met de persdienst.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>