Toon menu

Sensibiliseringstools

Openbaar vervoer promoten bij je werknemers

Afbeelding aanpassen: Klik hier
Voer een knop toe: Klik hier

Jouw mogelijkheden

Wij bieden je tal van gratis tools

Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

<Voeg tekst toe>
<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>

JE HEBT NOG GEEN DERDE-BETALERSOVEREENKOMST

Affiche - parkeren

Hebben je werknemers last van parkeerproblemen? Hang deze A3 affiche overal waar er veel collega’s komen: in de refter, aan de kopieermachine, in de lift, bij de waterfontein, bij de prikklok, …

Affiche - verkeersstress

Hebben je werknemers last van verkeersstress? Hang deze A3 affiche overal waar er veel collega’s komen: in de refter, aan de kopieermachine, in de lift, bij de waterfontein, bij de prikklok, …

Affiche - tijd voor jezelf

Vinden je werknemers het belangrijk om tijdens hun verplaatsingen ontspannen te zijn? Hang deze A3 affiche overal waar er veel collega’s komen: in de refter, aan de kopieermachine, in de lift, bij de waterfontein, bij de prikklok, …

JE HEBT EEN DERDE-BETALERSOVEREENKOMST VOOR ABONNEMENTEN

Affiche 100% tussenkomst

Je betaalt het abonnement van je werknemers volledig? Hang deze affiche waar je collega’s ze zeker zien: in de refter, aan de kopieermachine, in de lift, bij de waterfontein, bij de prikklok,... Zo weten ze bij wie ze moeten zijn om hun gratis abonnement aan te vragen.

Affiche <100% tussenkomst

Je betaalt grotendeels het abonnement van je werknemers? Hang deze affiche waar je collega’s ze zeker zien: in de refter, aan de kopieermachine, in de lift, bij de waterfontein, bij de prikklok,... Zo weten ze bij wie ze moeten zijn om hun abonnement aan te vragen.

Flyer 100% tussenkomst

Je betaalt het abonnement van je werknemers volledig? Verdeel deze flyer onder jouw werknemers, bijvoorbeeld samen met de loonbrief. Je kan ze ook op een centrale plek leggen, dan kunnen geïnteresseerden er eentje meenemen.

Flyer <100% tussenkomst

Je betaalt het abonnement van je werknemers volledig? Verdeel deze flyer onder jouw werknemers, bijvoorbeeld samen met de loonbrief. Je kan ze ook op een centrale plek leggen, dan kunnen geïnteresseerden er eentje meenemen.

Wobbler koffiemachine

Openbaar vervoer promoten op relevante momenten? Hang deze wobbler omhoog in de refter of bij het koffieapparaat. Vraag ernaar bij je klantenbeheerder.

Sticker koffiemachine

Openbaar vervoer promoten op relevante momenten? Hang deze sticker op of vlakbij de koffiemachine of thermoskan. Vraag ernaar bij je klantenbeheerder.

Slagboom parking

Openbaar vervoer promoten op relevante momenten? Bevestig de banner met de bijgeleverde straps aan de slagboom voor de personeelsparking. Vraag ernaar bij je klantenbeheerder.

7-dagenpas

Vraag de 7-dagenpas

Ideaal voor werknemers die het woon-werk traject eens willen proberen. Zo kunnen ze 7 opeenvolgende dagen onbeperkt gebruik maken van alle voertuigen van De Lijn. Vraag ernaar bij je klantenbeheerder.

015 68 68 66

Infosessie in uw bedrijf

Infosessie in uw bedrijf

Reisadvies op maat en praktische tips voor je werknemers. Vraag ernaar bij je klantenbeheerder.

015 68 68 66